Hakiran Atomic Wallet!

Share

Brojni izvori otkrili su upravo trećeg lipnja detalje o napadu na Atomic Wallet koji je rezultirao značajnim financijskim gubicima za mnoge žrtve.

Atomic Wallet tim objavio je da istražuje problem, dok onchain istražitelji poput Zachxbta također kopaju dublje, tražeći objašnjenja.

Neki korisnici Atomic Walleta rekli su da njihova sredstva nisu pogođena, ali su ipak primili upozorenja da odmah uklone svoj novac s platforme. Jedan pojedinac je savjetovao: “Vaš će novčanik biti ispražnjen ako ne premjestite svoja sredstva.” Dok Atomic Wallet kaže da istražuje, onchain detektiv Zachxbt također traži tragove.

“Neke stvari koje treba napomenuti o ovom haku”, izjavio je Zachxbt. “Najveća pojedinačna žrtva koju sam primijetio je za 2,8 milijuna USDT. Višestruki drugi gubici za 6 znamenki u različitim lancima. Zahvaljujem svim žrtvama koje su mi poslale svoj hash transakcije. Uzrok se još uvijek ne utvrđuje”, dodao je. Razlog provale Atomic Wallet još uvijek nije poznat; međutim, Zachxbt je kasnije objavio na Twitteru da je pomogao u povratu milijun dolara za jednu od žrtava.

Izvor: News.bitcoin

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik