Gubitci kratkoročnih trgovaca na kriptovalutama premašuju 110 milijuna dolara!

Share

U neočekivanom obratu događaja, nedavni rast na tržištu kriptovaluta rezultirao je značajnim gubicima za trgovce koji su se kladi na pad cijena, s ukupnim gubicima iznad 110 milijuna dolara. Trgovci kriptovalutama podnijeli su više od 140 milijuna dolara likvidacija, označavajući drugi najveći iznos likvidacija na kratko u razdoblju od sredine studenog.

Trgovci Bitcoinom suočili su se s ozbiljnim likvidacijama u iznosu od 36 milijuna dolara, što je pogodilo uglavnom one koji su imali kratke pozicije. Trgovci Ethereumom suočili su se s likvidacijama od otprilike 32 milijuna dolara, dok su trgovci Solanom pretrpjeli gubitke od preko 6 milijuna dolara kako je cijena SOL-a privremeno skočila iznad 65 dolara, dosegnuvši najvišu razinu cijena od svibnja 2022. godine.

Među kripto burzama, Binance je zabilježila najveće gubitke u iznosu od 53,44 milijuna dolara, slijedi je OKX s gubicima od 51 milijun dolara.

Ove likvidacije su se poklopile s dugogodišnjim usponom Bitcoina. Prema tehničkom analitičaru Koroush AK, Bitcoin je postavio novu razinu otpora na 40 000 dolara i snažnu podršku oko 38 000 dolara, ukazujući na potencijalnu fazu rasta alternativnih kriptovaluta.

Izvor: Beincrypto

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik