Globalni Hackathon na Solani: Prilika za inovacije, edukaciju i druženje

Share

U srcu Solane, svjetskog tehnološkog pokreta, odvija se događaj koji pomjera granice inovacija i poduzetništva. Globalni hackathon na Solani, koji se održava dvaput godišnje, nije samo natjecanje već prilika za stvaranje budućnosti. Više od 800 timova iz svih krajeva svijeta se natječe za dio impresivnog globalnog fonda od 1 milijun dolara, podijeljenog u 6 različitih kategorija. No, to je samo početak. Najboljim timovima se otvaraju vrata startup inkubatora uz investicijski kapital od 250,000 dolara, pružajući im podršku u razvoju i rastu.

U Splitu, kao reakcija na ovaj globalni događaj, organiziran je dvotjedni program nazvan “Buildstation”, koji će se održati u The Works co-working prostoru kraj Firula. Ovaj intenzivni program nije samo prilika za učenje i razvoj vještina u području web3 tehnologija i Solane, već i platforma za stvaranje novih suradnji i ideja. Sudionici će imati priliku raditi rame uz rame s stručnjacima iz područja programiranja, dizajna, poslovnog savjetovanja i umjetnosti, te će dobiti sve potrebne alate i resurse za uspjeh.

Cilj Buildstation programa nije samo educirati zainteresirane pojedince, već ih potaknuti da se aktivno uključe u globalni tehnološki ekosustav. Organizatori su osigurali poseban nagradni fond od 10,000 eura za sudionike Buildstation programa, naglašavajući svoju predanost podršci lokalnih inovacija i talenata.

No, Buildstation nije samo o poslu. Osim radne atmosfere, očekuju vas i različita druženja uz pizzu, panel rasprave o najnovijim trendovima u tehnologiji, turniri u FIFA-i za opuštanje, te povremena čaša craft piva kako biste napunili baterije za nove izazove. Uredski prostor bit će otvoren od 8 do 20 sati, omogućavajući sudionicima fleksibilnost u radu i priliku za networking.

Ulaz na Buildstation je slobodan uz prethodnu najavu na e-mail adresu superteamblkn@gmail.com ili jednostavno pokucajte na vrata The Works prostora. Prijave su također moguće putem Google forme na sljedećem linku: https://forms.gle/ECJpCraq7jrC2bGM8.

Više informacija o Superteam Balkanu i događajima koje organiziraju možete pronaći na sljedećem linku: https://linktr.ee/superteamblkn.

Ovo je prilika koja se ne propušta za sve entuzijaste tehnologije i inovacije. Pridružite se Buildstationu i budite dio globalne promjene!

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik