Ethereum u padu uslijed poteza Vitalik Buterina!

Share

Ethereum je u padu jer je novčanik povezan s Vitalikom Buterinom prebacio 600 ETH na američku mjenjačnicu kriptovaluta Coinbase.

Druga najveća digitalna imovina na svijetu mijenjala je vlasnika za 1660 dolara u 12:25. ET, u padu od 0,5% tijekom prošlog dana. Pao je više od 10% tijekom prošlog tjedna, prema CoinGecku.

Prema analizi Lookonchaina, suosnivač Ethereuma je otplatio zajam od 251.000 RAI na Maker protokolu, nakon čega je povukao 1.000 ETH.

Onchain podaci sugeriraju da većina sudionika na tržištu ne prati Vitalikove radnje.

Mjerni podaci CryptoQuant pokazuju da su rezerve razmjene Ethereuma pale za 2,5 milijuna ETH na ukupno 14,9 milijuna ETH od 7. kolovoza. Pad ukupnog broja kovanica koji se drže na globalnim burzama signalizira da trgovci uklanjaju ether u hladno skladište i može se protumačiti kao osjećaj za držanje digitalne imovine, vjerojatno dok se klima ne poboljša i dok se ne pojavi pozitivan katalizator.

Prema podacima Glassnodea, količina ETH-a koja se drži na burzama sada je na najnižoj razini od 2018. godine.

Nije jasno zašto je suosnivač Ethereuma prenio ether na Coinbase. Posljednji put kada je značajan dio digitalne imovine prebacio na centraliziranu razmjenu bilo je u svibnju kada su onchain podaci iz Lookonchaina tvrdili da je njegova ENS adresa poslala 200 ETH, u to vrijeme vrijednih 396.000 dolara, Krakenu.

Istog dana, Ethereum Foundation također je prebacio 15.000 ETH, u vrijednosti od 29,7 milijuna dolara, na istu burzu.

Nakon Vitalikovih manevara u svibnju, promatrači kripto sektora protumačili su to kao suosnivača koji je telegrafirao svoje stajalište o nadolazećem padu tržišta.

Izvor: TheBlock

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik