Draper i dalje vjeruje 250.00$ cijenu Bitcoina!

Tehnički mogul Tim Draper nedavno se pozabavio svojim često ponavljanim predviđanjem da će Bitcoin dosegnuti 250.000 dolara do 2023.

Aktualne kolumne

Tehnički mogul Tim Draper nedavno se pozabavio svojim često ponavljanim predviđanjem da će Bitcoin dosegnuti 250.000 dolara do 2023. Iako kriptovaluta još nije dosegla tako visoku razinu, on je još uvijek optimist da će se ovo predviđanje ostvariti prije nadolazećeg prepolovljenja. Milijarder rizičnog kapitala i kripto entuzijast otkrio je da je nosio majicu sa sloganom “250K do 2022” što ilustrira njegovu vjeru u digitalnu valutu.

Draper je dugogodišnji pobornik Bitcoina. Godinama je zagovarao decentralizirane digitalne valute i bio je jedan od prvih investitora u Bitcoin. Godine 2014. kupio je gotovo 30.000 bitcoina na aukciji koju je održala Služba maršala SAD-a, a koji su zaplijenjeni od Silk Roada — podzemne web stranice za crno tržište koju je osnovao Ross Ulbricht.

Draper vjeruje da Bitcoin može pomoći pojedincima da povećaju svoju financijsku suverenost, dovodeći ljude ‘nebankarske’ u svjetsku ekonomiju. Kao što je izvijestio U.Today, rizični kapitalist više je puta izjavio da bi žene mogle pogurati Bitcoin iznad granice 2023. godine. Investitor rizičnog kapitala poznat je po uspješnim ulaganjima u startupe u ranoj fazi kao što su Skype i Tesla. Do danas je uložio u više od 200 tvrtki koje rade na disruptivnim tehnologijama, od alternativne energije do zdravstva, fintecha itd.

Izvor: U.today

Posljednje objave