Direktor Ripplea vrlo optimističan!

Share

Izvršni direktor Ripple podijelio je svoje mišljenje na godišnjoj Swell konferenciji koju je organizirao Ripple putem društvene platforme X.

Brad Garlinghouse je tweetao kako se Swell održava svake godine od 2017. godine, s prvim skupom održanim u Torontu, Kanada. Ove godine je konferencija održana u Dubaiju 8. i 9. studenog.

Garlinghouse je pohvalio timove koji svake godine organiziraju ovaj važan događaj za kripto sferu, a posebno za 2023. godinu.

“Jako sam ponosan na Ripple timove koji su omogućili Swell – stvarno je potrebno selo”, napisao je u tweetu. G

arlinghouse je objasnio da je odabir za lokaciju Swell-a 2023. pao na Dubai “upravo zato što je grad postao globalni lider privlačeći poduzetništvo putem jasnih regulatornih okvira, politika koje potiču inovacije i još mnogo toga.”

Dubai je nekada bio među lokacijama koje je Ripple razmatrao za premještanje svoje glavne ureda iz San Francisca, kada je tvrtka razmišljala o napuštanju SAD-a zbog nedostatka regulacije kripta i neprijateljskog stava vlasti prema kripto tvrtkama koje donose tehnološke inovacije.

Tijekom Swell-a, Garlinghouse je imao intervju s voditeljem CNBC-a Danom Murphyjem na pozornici, praćen od strane publike uživo. Između ostalog, Garlinghouse je izjavio da, sveukupno, kako bi uspjela, kripto industrija treba odgovarajuća regulatorna pravila, puno korisnosti (kripto tvrtke trebaju “rješavati probleme u velikoj mjeri” umjesto samo eksperimentirati).

Izvor: U.today

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik