Da li je Crypto.com nova meta SEC-a?

Share

Crypto.com, koji se može pohvaliti milijunima korisnika širom svijeta, postao je jedna od najvećih i najpopularnijih mjenjačnica kriptovaluta na svijetu. Tvrtka nudi širok raspon usluga, uključujući kupnju i prodaju kriptovaluta, ulaganje, posuđivanje, pa čak i korištenje Visa kartice koja korisnicima omogućuje trošenje svoje kriptovalute kod bilo kojeg trgovca koji prihvaća Visu.

Međutim, CryptoTea, pseudonimni kripto entuzijast, istaknuo je da je SEC posebno imenovao nekoliko tokena koji se prodaju na Crypto.com kao potencijalne vrijednosne papire, uključujući Solanu, Sandbox, MATIC, CHZ, BNB, MANA, ALGO i druge. Štoviše, burza sa sjedištem u SAD-u lansirala je svoj token, CRO, i nudi usluge stakinga, što bi se potencijalno moglo promatrati i kao prodaja vrijednosnih papira.

Ovi čimbenici naveli su neke u zajednici da vjeruju da bi se burza mogla sljedeća suočiti sa pravnim postupkom SEC-a. Regulator je jasno dao do znanja da neće tolerirati burze koje prodaju neregistrirane vrijednosne papire, a mnogi vjeruju da bi burzova ponuda ove digitalne imovine i vlastitog CRO tokena mogla dovesti na nišan komisije.

Nadalje, u ranim jutarnjim satima veliki korisnik Crypto.com poslao je značajnu količinu sredstava na Binance. Prema izvješćima Arkham Intela, korisnik je prenio 30 000 ETH, u vrijednosti od otprilike 55,2 milijuna dolara po trenutnim cijenama. Uz to, korisnik je također poslao 10 milijuna dolara u Tether (USDT) na mreži Polygon.

Izvor: Bitcoininst

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik