Coinbase sklopio partnerstvo sa Borussia Dortmund!

Coinbase je navodno udvostručila svoj ugovor s jednim od najuspješnijih njemačkih nogometnih timova – Borussijom Dortmund (BVB).

Aktualne kolumne

Burza kriptovaluta sa sjedištem u SAD-u – Coinbase – navodno je udvostručila svoj ugovor s jednim od najuspješnijih njemačkih nogometnih timova – Borussijom Dortmund (BVB).

Coinbase je započeo svoje partnerstvo s Borussijom Dortmund u srpnju prošle godine prikazivanjem oglasa na video ekranima na klupskom stadionu. Prema nedavnim izvješćima, njih dvoje su proširili svoju suradnju.

U skladu s novim uvjetima, Coinbase će služiti kao BVB-ov Premium partner, promovirati svoje proizvode i usluge na Signal-Iduna-Park (domaći teren kluba i najveći stadion u Njemačkoj) i pružati kripto obrazovne programe za zaposlenike tima.

Ostaje nepoznato koliko je Coinbase potrošio na sklapanje posla. Izvršni direktor Borussije Dortmund – Carsten Cramer – rekao je da će trajati do kraja lipnja, ali bi se mogao produžiti ovisno o budućem stanju u sektoru kriptovaluta.

Cramer je dodao da je Coinbaseova BaFin licenca “osnovni uvjet” za sklapanje partnerstva. Tvrtka je među rijetkim subjektima za kriptovalute registriranim pri njemačkom nadzornom tijelu za financije.

Unatoč nedavnom širenju, burza se nosi s ozbiljnim problemima tijekom medvjeđeg tržišta. Otpustio je oko 18% svoje ukupne radne snage prošlog ljeta i otpustio dodatnih 950 ljudi ranije ovog mjeseca.

Također je najavio da će prestati poslovati na japanskom tržištu, navodeći nepovoljne gospodarske uvjete. Lokalni korisnici imaju rok do sredine veljače za povlačenje svojih sredstava s platforme, dok su depoziti danas obustavljeni.

Izvor: Cryptopotato

Posljednje objave