Cijena Aptosa skočila 20 posto, Bitcon se stabilizirao!

Share

Bitcoin se konačno smirio i ostao je na dnevnoj razini od oko 26.500 USD nakon ogromne volatilnosti doživljene tijekom prošlog tjedna.

Većina altcoina je u sličnom stanju s beznačajnim dnevnim porastom ili padom, osim APT-a, koji je danas porastao za 6%.

Prošli vikend bio je prilično beznačajan za primarnu kriptovalutu, osim kratkog pada i pada na oko 26.000 dolara. Aktiv je tako mirno ušao u radni tjedan koji se nastavio još nekoliko dana.

Američki CPI brojevi od srijede to zapravo nisu promijenili, jer je BTC ostao u uskom rasponu na nešto više od 26.000 dolara. Odluka Feda da pauzira svoju politiku povećanja kamata također nije utjecala na bitcoin, ali samo u početku.

Imovina je snažno pala samo nekoliko sati nakon Fedove objave i u petak je pala na najnižu tromjesečnu vrijednost ispod 24.800 dolara. Dok su tržišta bacala milijarde dolara u danima i strah se vraćao, bikovi su konačno intervenirali i nisu dopustili daljnje padove.

Možda potaknuta BlackRockovom prijavom za Bitcoin Spot ETF, kriptovaluta je isprva odskočila za tisuću prije nego što je u subotu ujutro skočila na tjedni maksimum od 26.800 dolara.

Od tada je malo izgubio na snazi, ali se još uvijek trguje na oko 26.500 dolara. Njegova tržišna kapitalizacija iznosi 515 milijardi dolara, a njegova dominacija nad alternativama je nešto iznad 48%.

Izvor: Cryptopotato

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik