ChatGPT predviđa cijenu Bitcoina!

Parman, učitelj i autor na području Bitcoina, predvidio je za ChatGPT da će pojavu Bitcoina (BTC) pratiti postupno ukidanje fiat valuta koje izdaje vlada.

Aktualne kolumne

ChatGPT, program temeljen na umjetnoj inteligenciji, ljudi često koriste za započinjanje razgovora. Za razgovornu ljudsku interakciju, kreator chatbota modificira njegov model koji se temelji na jeziku. Međutim, to također označava smrt fiat valute.

Parman, učitelj i autor na području Bitcoina, predvidio je za ChatGPT da će pojavu Bitcoina (BTC) pratiti postupno ukidanje fiat valuta koje izdaje vlada. No, on je to izvijestio nizom tvitova.

Izvor: Twitter

Kada je Parman objasnio razloge za svoje predviđanje, potaknuo je žustru raspravu. Započeo je pitanjem ChatGPT-u kako bi čovječanstvo moglo stati na kraj središnjem bankarstvu. Blok geneze Bitcoina nastao je nakon globalne financijske krize 2008. Imao je natpis koji je glasio: “Kancelarka na rubu drugog spašavanja banaka.” Međutim, to vjerojatno ukazuje na protivljenje osnivača Satoshija Nakamota centraliziranom bankarstvu.

Zatim je ChatGPT identificirao razvoj blockchain tehnologije kao sustav koji će transformirati svjetske financijske sustave. Međutim, time je također okončano središnje bankarstvo. Kako korisnici više ne bi ovisili o centraliziranim bankarskim sustavima, ChatGPT je naglasio kako Bitcoin ima potencijal dati ljudima kontrolu nad njihovim financijama.

Kao predani pobornik Bitcoina, Parman je obavijestio AI da je DeFi u biti centralizirano financiranje prerušeno u decentralizirani sustav kako bi se zavarali ljudi. Zamolio je da provede dodatna istraživanja. Kao odgovor, ChatGPT je proglasio gašenje fiat valute. Parman se poziva na rane dane Bitcoina kada je bio samo digitalna valuta bez vrijednosti u stvarnom svijetu. Međutim, čak i bez obećanja vrijednosti. Preostale kriptovalute, nasuprot tome, “imaju vladajuće skupine i stoga su centralizirane”, primjećuje.

Izvor: Coingape

Posljednje objave