Charles Hoskinson osvrće se na “FUD” oko projekta Hydra na Cardanu

Share

Charles Hoskinson, osnivač Cardana, koristi platformu X (nekadašnji Twitter) kako bi adresirao ono što opisuje kao “FUD” (strah, neizvjesnost i sumnja) oko jednog od najnovijih projekata Cardana, Hydra.

Odgovarajući na tvrdnje da je Hydra protokol napušten, Hoskinson je umirio zajednicu, ističući da je razvojni tim produktivniji i motiviraniji nego ikad. Njegova poruka bila je jasna: Hydra se kreće naprijed uz snažno angažiranje zajednice i značajna poboljšanja protokola. Ispunjava li Cardano svoja obećanja? Zajednica kriptovaluta nije oklijevala u postavljanju pitanja o ispunjavanju ambicioznog puta razvoja tima Cardana. Korisnik X-a, @at0mcrypto, postavio je nekoliko oštrih pitanja Hoskinsonu, od upita o ERC20 konverteru do partnerstava u Africi i Mongoliji.

Hoskinsonov odgovor istaknuo je značajne uspjehe poput uspješnog pokretanja SingularityNET-a na Cardanu – imovine vrijedne milijardu dolara, kontinuiranih napora RealFi tvrtke u Africi i završetka programa obuke za developere i pilot programa u Mongoliji. Je li Cardano popularan među razvijateljima? U drugoj razmjeni koja je privukla pažnju zajednice, Hoskinson je odgovorio na post od Chrisa Burniskea, poznate osobe u svijetu kriptovaluta. Burniske je primijetio da je dobio samo jednu prezentaciju od nezavisnog tima koji radi na Cardanu – u kontrastu s tisućama dobivenih od timova baziranih na Ethereumu – što je potaknulo izravan odgovor od Hoskinsona.

Izvor: U.today

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik