Chainlink zabilježio impresivni porast u ovom mjesecu!

Share

Chainlink je u mjesecu rujnu nadmašio mnoge kriptovalute sa svojim cijenovnim rastom. Nakon uspješnog testa tokenizacije sa SWIFT-om početkom rujna, Chainlink je također u srijedu najavio pokretanje glavnog mrežnog protokola za interoperabilnost između lanaca.

Cijena Chainlinka ovog je mjeseca donijela 30% dobitaka, porasla je s 5,80 USD 31. kolovoza na 7,90 USD 28. rujna. No unatoč dvoznamenkastim postotnim dobicima, trgovci na tržištima derivata LINK streme ka većem profitu u listopadu.

Prema podacima skupljenim s CoinAlyzea, Chainlink Open Interest iznosio je 91 milijun dolara krajem 17. rujna. Ali od tada je porastao na 182 milijuna dolara od 28. rujna.

To pokazuje da su špekulativni trgovci u zadnjih 10 dana trgovanja ostvarili dodatni kapitalni priljev od 91 milijun dolara.

Cijena Chainlinka dosegla je granicu od 7 dolara u ponedjeljak prvi put u 40 dana. Nakon što je cijena LINK-a dosegla tu ključnu razinu otpora, kohorta kripto kitova zaustavila je svoj jednomjesečni trend kupnje i počela agresivno bilježiti profit.

Whale investitori koji drže 100.000 do 10 milijuna LINK-a imali su 292,3 milijuna tokena u svojim kumulativnim saldima novčanika 24. rujna. Ali grafikon u nastavku pokazuje da je ta brojka sada pala na 291,3 milijuna od 28. rujna

To implicira da su iscrpili svoja stanja za 1 milijun tokena otkako je cijena Chainlinka u ponedjeljak dosegla granicu od 7 dolara.

Izvor: Beincrypto

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik