Celsius nudi nadu korisnicima?

Share

Celsius, nekoć poznati kripto zajmodavac sa sjedištem u New Jerseyju, zamrznuo je isplate klijenata u lipnju prošle godine i nakon toga podnio zahtjev za stečaj u srpnju. U to vrijeme Celsius je tvrdio da ima više od 1,7 milijuna registriranih korisnika i oko 300.000 aktivnih korisnika koji su imali stanje računa veće od 100 USD.

Novo ažuriranje o stečaju iz poglavlja 11 nedavno je objavila Celsius Network koja pruža uvid u poslove i pregovore koji su se odvijali s malim zajmoprimcima i vjerovnicima. Uključuje informacije o povratu kriptovalute u naturi, rješenjima za skrbništvo nad CEL tokenom, poravnanju cijena CEL-a, klasama vjerovnika i oporezivanju povrata.

Prema dobivenim informacijama, maloprodajni potrošači koji su podigli iznos manji od sto tisuća dolara i pristali na plan neće biti predmet povrata sredstava. Određeni klijenti, s druge strane, koji imaju “izloženost preferencije povlačenja” između 100.000 i 250.000 USD mogu podmiriti 27,5% svojih sredstava u američkim dolarima, Ethereumu ili Bitcoinu.

Međutim, parnični trust istražit će svaki pojedinačni slučaj u kojem je izvršeno podizanje više od 250.000 USD. Štoviše, korisnici koji imaju više od 5000 USD na svojim računima ne samo da će moći zaraditi vlasničke udjele u novoj tvrtki, već će također dobiti isplate iz bilo koje preostale kriptovalute koja je dostupna nakon otplate manjih računa klijenata.

Izvor: Coingape

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik