Cathie Wood’s Ark Invest dodaje nove dionice Coinbasea!

Ark Invest firma od Cathie Wood kupila je 50 192 dionice Coinbasea (COIN) dok je cijena ponovno pala na 58$ nakon podataka o inflaciji američkog PCE-a.

Aktualne kolumne

Ark Invest firma od Cathie Wood kupila je 50 192 dionice Coinbasea (COIN) dok je cijena ponovno pala na 58$ nakon podataka o inflaciji američkog PCE-a.

Izvor: www.tesmanian.com

Tvrtka za upravljanje investicijama Cathie Wood Ark Invest ponovno je izvršila veliku kupnju dionica Coinbasea nakon što je cijena COIN-a u petak pala ispod 58$. Cijena Coinbasea uvrštenog na NASDAQ pala je nakon što je Core PCE inflacija u SAD-u dosegla 0,6% za siječanj, iznad tržišnih procjena od 0,4%. Posebna mjera američke središnje banke za mjerenje inflacije porasla je za 4,7%, što ukazuje na veća povećanja stopa u ožujku.

Dana 24. veljače, Ark Invest kupio je ukupno 150.192 Coinbase (COIN) dionica dok je cijena ponovno pala na 58$. Ark Invest Cathie Wood kupio je 128.396 Coinbase dionica za svoj ARK Innovation ETF (ARKK) i 21.796 Coinbase dionica za ARK Next Generation Internet ETF (ARKW), prema transakcijama vidljivim na CoinGape.

Ovo označava uzastopnu kupnju dionica Coinbasea treći dan zaredom. Firma od Cathie Wood kupila je 213 519, 22. veljače i 63 585, 23. veljače. Kupnja 22. veljače bila je najveća kupnja dionica Coinbasea godine jer je kripto burza prijavila ukupni prihod od 605 milijuna dolara u zaradi u četvrtom kvartalu, nadmašivši procjene analitičara koje su bile 588 milijuna dolara.

Cathie Wood je bila bullish na Coinbaseu nakon lansiranja Base Layer-2 blockchaina ovaj tjedan. Štoviše, ona je i dalje bullish glede preokretanja gubitaka u svojim fondovima s dionicama Coinbasea. Međutim, fondovi nisu imali bolje rezultate ovaj mjesec usred ekstremnih kripto tržišta i makro uvjeta.

Do sada je Ark Invest u veljači kupio ukupno 722 942 dionice Coinbase (COIN). Također je kupovala dionice Tesle (TSLA) zbog svoje naklonjenosti električnim vozilima.

Cijena dionice Coinbase (COIN) zaključena je u petak 6,29% niže na 58,44$. U satima nakon zatvaranja tržišta, cijena COIN-a se bila je na 58,10, što je pad od 0,50%.

Izvor: Coingape

Posljednje objave