Cardano light wallet dobio nadogradnju!

Share

Cardanov novčanik Lace lansiran je u travnju ove godine kao vrlo funkcionalan i jednostavan za korištenje Web3.0 novčanik koji zadovoljava potrebe svakog korisnika unutar svog ekosustava i šire. S operativnim novčanikom, Cardano ne ostavlja kamen neprevrnut kako bi osigurao da Lace radi najbolje što može.

U tjednom vrhuncu razvoja protokola, otkriveno je da je tim koji radi na Laceu krenuo s brojnim popravcima uključujući “poluautomatsko postavljanje kolaterala za CIP-30, refaktorirao složena područja koda, povećao pokrivenost automatizacije testiranja od kraja do kraja i počeo pobliže proučavati CIP-95 prije rada vezanog uz Voltaire.”

Prema detaljima u izvješću, Lace tim također je uzeo slobodu raditi na “tijeku korisničkog sučelja za višestruko delegiranje i pokrenuo je testove opterećenja na pozadini koristeći HD novčanike.”

Ažuriranja čipke nisu bila šok, u biti s obzirom na činjenicu da je osnivač protokola Charles Hoskinson zadirkivao ažuriranja u svom nedavnom emitiranju zajednici ranije ovog tjedna.

Čipkasti novčanik pojavio se u industriji kao proizvod koji je propisno testiran. Iako do sada nisu zabilježeni nikakvi oblici hakiranja ili prekida rada od njegovog početka, ažuriranja su čak spremna pomoći u učvršćivanju njegovog sigurnosnog vatrozida i poboljšanju upotrebljivosti u svim segmentima.

Izvor: Coingape

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik