Cardano (ADA) sklopio novo partnerstvo!

Share

Prema izjavi koju je podijelio tim švicarskog fintech Acrediusa na Twitteru, Acredius je ušao u dugoročnu stratešku suradnju s Cardano Foundationom, jednom od neprofitnih organizacija koje nadziru napredak Cardano (ADA) blockchaina.

Štoviše, korisnici Cardana (ADA) uskoro će dobiti pristup modulu “Sekundarno tržište” Acrediusa, što će njihovu imovinu učiniti likvidnijom nego ikad prije.

Ghassen Benhadjsalah, suosnivač i izvršni direktor u Acrediusu, naglašava važnost suradnje za usvajanje i vidljivost njegove usluge: Uzbuđeni smo što možemo udružiti snage s Cardanom, liderom u blockchain prostoru. Ova će suradnja koristiti objema stranama i olakšat će pristup tržišnom kreditiranju (…) Potrebe i očekivanja naših klijenata se mijenjaju. Nastojimo biti na čelu inovacija u tržišnoj industriji kreditiranja.

Osim što je počeo prihvaćati ADA kao instrument plaćanja i otključati nove uslužne programe svojim vlasnicima, Acredius će se također pridružiti dApps ekosustavu Cardano (ADA) blockchaina.

Prema izjavi njegovog tima, implementirat će pametne ugovore na Cardano (ADA), drugom po veličini proof-of-stake (PoS) blockchainu. Uz Acredius pokrenut na Cardano (ADA), i mali ulagači i mala i srednja poduzeća bit će izloženi alatima za tokenizaciju koji su jednostavni za korištenje kako bi unaprijedili postupke prikupljanja sredstava.

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik