Bullish znak za Polkadot!

Polkadot je nedavno tweetao o svom godišnjem pregledu spominjući sve značajne događaje koji su se dogodili u njegovom ekosustavu 2022.

Aktualne kolumne

Polkadot je nedavno tweetao o svom godišnjem pregledu spominjući sve značajne događaje koji su se dogodili u njegovom ekosustavu 2022.

U tvitu se govorilo o nekoliko postignuća. Na primjer, DOT je imao više od 74 parachaina, preko 300 dapp-ova, 550+ projekata i 2500 mjesečno aktivnih programera u cijelom ekosustavu.

To je odražavalo popularnost i pouzdanost mreže. Štoviše, ekosustav Polkadot poslao je više od 350.000 XCM prijenosa, čime je uvedeno novo doba sigurne međulančane interoperabilnosti i napravljen značajan korak prema donošenju čuda sigurnog međusobnog konsenzusnog premošćivanja ostatku svijeta.

Izvor: Twitter

Unatoč medvjeđem tržištu, prošla godina DOT-a izgledala je prilično dobro u smislu onoga što se događalo u ekosustavu. DOT je uspio ostati jedan od najboljih blockchaina za svoje razvojne aktivnosti.

Tijekom posljednja tri mjeseca DOT-ova metrika također je pokazala neka zanimljiva kretanja. Na primjer, njegova razvojna aktivnost nedavno je smanjena.

Nadalje, nakon oštrog pada u studenom, DOT-ova stopa financiranja Binancea stalno je rasla, što je dokazalo njegovu potražnju na tržištu izvedenica. Kriptozajednica je također s velikim uzbuđenjem govorila o DOT-u, što dokazuje porast njegove društvene dominacije.

Nekoliko tržišnih pokazatelja također je podržavalo rast cijena ove godine. Indeks relativne snage kretao se blizu zone preprodanosti. DOT-ov indeks protoka novca također je zabilježio porast, što je izgledalo obećavajuće za mrežu.

Bez obzira na to, vrpca eksponencijalnog pomičnog prosjeka (EMA) bila je medvjeđa jer je 20-dnevna EMA bila ispod 55-dnevne EMA. Chaikin Money Flow (CMF) također je pao, što bi moglo biti problematično.

Izvor: Ambcrypto

Posljednje objave