Budućnost Financija: Fintech i Blockchain Konferencija u Rijeci

Share

Ubrzanje tehnoloških inovacija neprekidno transformira način na koji se odvija financijski sektor. Izazovi i mogućnosti koje proizlaze iz ove evolucije zahtijevaju kontinuiranu edukaciju i angažman stručnjaka iz područja financija i tehnologije. U tom svjetlu, najavljujemo izvanredan događaj koji će biti epicentar razmjene ideja, iskustava i stručnosti – Fintech i Blockchain Konferenciju u Rijeci 13. ožujka 2024 u suradnji između Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci i Riteh Blockchain Teama koji djeluje podokriljem Faculty of Engineering RITEH University of Rijeka.

Ovaj događaj, koji se formirao kao rezultat dvogodišnjeg istraživanja, sudjelovanja na konferencijama i uspostavljanja suradnji s ključnim akterima u financijskom sektoru i blockchain tehnologiji, predstavlja kritičnu točku spajanja znanja i prakse. Okupljanjem stručnjaka iz ove dvije vitalne domene na jednom mjestu, konferencija će pružiti duboki uvid u put kojim se financije kreću i kako blockchain tehnologija oblikuje tu putanju.

Učesnici mogu očekivati ​​bogat program koji obuhvaća širok spektar tema, od temeljnih koncepta digitalne imovine do naprednih strategija pametnog ulaganja potaknutih umjetnom inteligencijom. Kroz predavanja, panel rasprave i interaktivne radionice, sudionici će imati priliku otkriti kako se financijski pejzaž mijenja, što donosi budućnost financija te kako se prilagoditi i prosperirati u tom okruženju.

Posebne teme poput pokretanja startupa u Web3 industriji, pitanja privatnosti u digitalnom dobu te utjecaja decentraliziranog upravljanja identitetom bit će detaljno istražene s ciljem pružanja konkretne i primjenjive perspektive. Također, naglasak će biti stavljen na budućnost fintecha u Hrvatskoj, pružajući strateške uvide za sve koji žele biti korak ispred u ovom dinamičnom sektoru.

Osim toga, konferencija će pružiti izvanredne prilike za umrežavanje i stvaranje novih partnerstava. Sudionici će imati priliku povezati se sa istomišljenicima, razmijeniti ideje i iskustva te potencijalno oblikovati buduće projekte i inicijative.

Kroz predavanja vodećih stručnjaka, praktične primjere i demonstracije najnovijih tehnoloških dostignuća u fintechu i blockchainu, sudionici će doživjeti pravo iskustvo vrhunske tehnologije i stjecati uvide koji će im pomoći da budu spremni za izazove i prilike koje budućnost nosi.

Fintech i Blockchain Konferencija predstavlja ne samo priliku za učenje i razmjenu znanja, već i inspirativno putovanje u svijet budućnosti financija. Svi zainteresirani za oblikovanje tog budućeg pejzaža su srdačno pozvani da se pridruže ovoj neizbježnoj destinaciji za sve koji žele biti korak ispred.

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik