Brandt: “Solana će nadmašiti Ethereum”

Share

Solana (SOL), kriptovaluta koja je vodeća blockchain platforma u 2024. godini, prema CoinGecku, suočila se s izazovima usred negativnog sentimenta na tjednim grafikonima. Ova nedavna stagnacija izazvala je rasprave među investitorima i stručnjacima o daljnjem smjeru kretanja ove popularne digitalne valute.

Međutim, u posljednjih 24 sata, Solana je zabilježila impresivan porast od 3,56%, što je donijelo dozu optimizma na tržište. Ovaj iznenadni skok vrijednosti može se pripisati nizu faktora, uključujući promjene u globalnim tržišnim uvjetima, kao i specifične vijesti i događaje vezane uz Solanu.

U tom kontekstu, poznati kripto trgovac Peter Brandt istaknuo je u svojoj nedavnoj objavi na društvenoj mreži X (prethodno poznatoj kao Twitter) važnost praćenja trenutnih kretanja Solanine vrijednosti. Njegova analiza mogla bi imati značajan utjecaj na tržište i pomoći investitorima u donošenju informiranih odluka.

Autor ove objave sugerira da trenutni grafikon cijena za par SOL/ETH pokazuje veliki otpor. Međutim, autor ističe da ako se taj otpor, odnosno ponuda, apsorbira ili premaši, postoji mogućnost da Solana (SOL) udvostruči svoju vrijednost u odnosu na Ethereum. Ovo sugerira da bi Solana mogla pokazati značajno jačanje u odnosu na Ethereum ukoliko se trenutni otpor premosti.

Zaključno, iako Solana može doživjeti kratkoročne padove, njezin impresivan rast na dugoročnoj razini potvrđuje njezinu stabilnost i održivost. Iako je nedavni pad od 2,2% bio izazov, rast od 34,15% u proteklih 30 dana i impresivnih 752,41% tijekom posljednje godine sugeriraju da je Solana još uvijek na putu dugoročnog uspjeha. Analitičari vjeruju da je nedavni pad samo privremena prepreka unutar općenitog uzlaznog trenda te potiču investitore da zadrže perspektivu i fokus na dugoročne rezultate i potencijal Solane kao kriptovalute.

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik