Bivši direktor Ripplea, pozvao tvrtku na preuzimanje druge kompanije

Share

Bivši direktor Ripplea, Sean McBride, nedavno je pozvao ovu FinTech firmu da preuzme drugu kompaniju. U objavi na društvenoj mreži X, McBride je zatražio od Ripplea da aktivira ciklus ulaganja koristeći ogromna sredstva koja trenutno posjeduje. Prema njegovim riječima, Ripple bi trebao “ponovno ulagati, graditi i ponavljati.”

Ripple je nedavno osigurao nova partnerstva u različitim regijama. Prema izvješćima, ovaj FinTech gigant je sklopio suradnju sa Santanderom (UK), CIBC-om (Kanada), Kotak Mahindra Bankom (Indija) i Itaú Unibanco (Brazil) kako bi pojednostavio prekogranične transakcije.

Nova partnerstva rezultirala su povećanom aktivnošću korisnika na XRP Ledgeru. Također, zabilježen je porast broja transakcija u odnosu na prethodnu godinu. Nakon tih partnerstava, glavni tehnički direktor (CTO) Ripplea, David Schwartz, nagovijestio je istraživanje potencijala integracije decentraliziranih financijskih protokola s tradicionalnim financijskim institucijama (TradFi).

Prošlog petka, poznata kripto usluga Whale Alert uočila je značajnu XRP transakciju u kojoj je sudjelovao Ripple. Kripto tracker je izvijestio da je tvrtka premjestila 150 milijuna XRP coina u neregistrirani blockchain novčanik. Vrijednost transakcije u fiat valuti iznosila je oko 78.2 milijuna dolara u trenutku izvješća Whale Alerta.

Whale Alert nije naveo razlog zašto je Ripple izvršio tako značajan transfer, što je izazvalo nagađanja među korisnicima, posebno među članovima kripto zajednice koji prate slučaj između Ripplea i Američke komisije za vrijednosne papire (SEC).

Mnogi korisnici kriptovaluta nadaju se porastu vrijednosti XRP-a, uključujući McBridea, čija je nedavna objava sugerirala da posjeduje značajnu količinu ovog altcoina. Prema bivšem direktoru, on se raduje ostvarenju stvarne vrijednosti XRP-a kako bi se mogao usredotočiti na svoju obitelj i druge ne-poslovne aktivnosti.

Prema podacima s TradingViewa, XRP je u trenutku pisanja ovog članka trgovao po cijeni od 0.49418 dolara.

Izvor: Coineditioin

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik