Bitcoin pao ispod 29,000 dolara!

Share

Vodeća kriptovaluta Bitcoin (BTC), koja tjednima konsolidira između 28.500 i 31.500 dolara, pala je na 29.000 dolara uz gubitke vrijednosti koje je počela bilježiti u ranim jutarnjim satima. Kriptoanalitičar koji je procijenio nedavnu situaciju s BTC-om istaknuo je moguće razine cijena koje bi mogle igrati ključnu ulogu za vodeću kriptovalutu u bliskoj budućnosti.
Kripto tržište u padu

Bitcoin (BTC), vodeća kriptovaluta koja se zadnjih tjedana kosila između 28.500 i 31.500 dolara, započela je vikend s padom i počela se trgovati na 29.000 dolara s prosječnim gubitkom od 0,5% u posljednja 24 sata. Većina altcoina na kripto tržištu zabilježila je različite razine gubitaka od početka vikenda s padom BTC-a.

Ethereum (ETH) je počeo trgovati na 1830 dolara s nedavnim gubicima vrijednosti, dok je ukupna tržišna vrijednost kripto ekosustava pala na 1,16 trilijuna dolara prema podacima CoinMarketCap (CMC).

K33 Research, platforma za kripto analizu, navela je u jučerašnjem izvješću da je volatilnost vodeće kriptovalute Bitcoin prošlog tjedna pala ispod zlata, Nasdaqa i S&P500, što ukazuje da bi niska volatilnost mogla signalizirati oštra kretanja cijena u budućnosti.
Hoće li se konsolidacija nastaviti u Bitcoinu?

U međuvremenu, kripto analitičar Michael Van de Poppe procijenio je trenutne tehničke izglede nizom tweetova dok se neizvjesnost na kripto tržištu nastavlja. Analitičar je tvrdio da je glavni trend na kripto tržištu još uvijek bikovski te da tržište postojano napreduje od bankrota FTX-a.

Analitičar je izjavio da ako vodeća kriptovaluta BTC može zaštititi kritične razine cijena, kripto tržište može ponovno dobiti svoj uzlazni zamah i doživjeti uzlazni trend u bliskoj budućnosti.

Izvor: Coin-turk

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik