Bitcoin na milijun dolara?

Share

Tokom jučerašnjeg dana, 17. ožujka 2023., Balaji Srinivasan je objavio da stavlja ogromnu okladu od 2.000.000 dolara na Bitcoin (BTC). Balaji Srinivasan privukao je pažnju svojim prognozama o društvenim i političkim trendovima koje je dao uoči globalne krize 2020. godine.

Uvjeren je kako će Bitcoin (BTC) za 90 dana vrijediti više od 1.000.000 dolara. U protivnom će protivniku platiti milijun dolara.

Izvor: Twitter

Ova suluda oklada postavljena je kao odgovor na tweet Jamesa Medlocka, pseudonimnog korisnika Twittera i popularnog ljevičarskog govornika i analitičara. Vlasnik ovog računa rekao je da je spreman staviti milijun dolara na činjenicu da se američki dolar neće suočiti s hiperinflacijom.

Srinivasan svoje razmišljanje temelji na pretpostavci da će banke nastaviti daljnje tiskanje i izdavanje gotovog novca, te da ćemo svjedočiti kolapsu još ponekih banaka. Mišljenja je da Signature, Silvergate i Silicon Valley Bank nisu jedine koje su doživjele katastrofalnu sudbinu.

U isto vrijeme, Balaji Srinivasan pokrenuo je još jednu inicijativu za širenje vijesti o nadolazećoj devalvaciji američkog dolara. U svom tweetu ponudio je 1000 nagrada od po 1000 dolara za sadržaj koji bi korisnike Twittera upozorio na kolaps.

Izvor: U.today

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik