Binance se povlači iz Japana?

Share

U subotu je najveća svjetska kripto mjenjačnica, Binance, objavila prekid svojih kripto usluga za stanovnike Japana, od 30. studenog 2023. Ova je odluka donesena u sklopu stalnih napora Binancea da se uskladi s regulatornim standardima i osigura usklađenost u zemljama kripto div posluje.

U nastojanju da se uskladi s regulatornim smjernicama, burza Binance aktivno razvija svoju lokalnu platformu — Binance Japan — čije je lansiranje planirano za ljeto 2023. Namjenska platforma ima za cilj poslužiti posebno japanskim korisnicima, pružajući usklađenu i korisničku prijateljsko trgovačko iskustvo unutar zemlje.

Kako bi se osigurala nesmetana promjena, burza će osigurati vezu za migraciju, omogućujući korisnicima u Japanu da dovrše svoj postupak potvrde identiteta (KYC). Prema objavljenoj službenoj izjavi, poveznica će biti dostupna od 1. kolovoza do 30. studenog i ključno je da korisnici dovrše KYC proceduru kako bi bili u skladu s novim propisima.
Sve jači regulatorni stav Japana

Japan se uvijek smatrao pionirom u poticanju kripto rasta unutar zemlje. A nedavno izdanje posebnih smjernica za kripto tvrtke odražava njihovu predanost osiguravanju sigurnog i transparentnog okruženja za ulagače i korisnike. Pridržavajući se ovih regulatornih smjernica, Binance ima za cilj poticati povjerenje i promicati dugoročnu održivost industrije kriptovaluta.

Izvor: Coingape

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik