Binance prebacio nepunih 4 milijardi dolara!

Share

Binance je nedavno izveo značajne kripto-transakcije, premještajući 3,9 milijardi dolara u tetheru (USDT) iz ‘Binance-Cold 2’ na Tronu u svoj ‘Binance 3’ vrući novčanik. Nakon slanja 300 milijuna dolara u ‘Binance-Hot 7’, ostalo je oko 3,6 milijardi dolara u ‘Binance 3’.

ChainArgos, analitička tvrtka za praćenje blockchaina, ističe da je ovo jedna od najvećih Tether transakcija na Tronu.

Binance je 1. studenoga izvijestio o “dokazu-o-rezervama” tvrdeći da posjeduju 18,1 milijardu dolara u USDT-u, s dugom prema korisnicima od 15,3 milijarde dolara. To je značajan porast u odnosu na prošlu godinu, kada su tvrdili da posjeduju 13,9 milijardi dolara u USDT-u naspram duga od 13,5 milijardi dolara.

CoinMarketCap, u vlasništvu Binance-a, bilježi porast tržišne kapitalizacije USDT-a za 3,6 milijardi dolara tijekom posljednjeg mjeseca, gotovo identičnoj količini u ‘Binance 3’.

Aktivnosti Binance-ovih stabilnih kovanica su pod povećalom nakon izazova s Binance-Peg BUSD-om. Sada, uz tužbe od Komisije za trgovinu robama i Komisije za vrijednosne papire, Binance se suočava s kaznenim optužbama. Sve ove informacije postavljaju pitanje dugoročne stabilnosti Binance platforme uslijed pravnih izazova.

Izvor: Protos

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik