Arbitrum i dalje broj jedan za prelazak iz Ethereuma!

Share

Arbitrum je uspio osvojiti značajan tržišni udio kako potražnja za Ethereum rollupovima raste.

Prema podacima koje je podijelio CoinShares, Arbitrum ostaje glavno odredište za tokove kapitala iz Ethereuma, među ostalim protokolima kao i slojem 2. Do kraja svibnja mreža je privukla kapital vrijedan 4 milijarde dolara.

Odmah iza Arbitruma je Polygon s kapitalom u vrijednosti od 3 milijarde dolara, a slijedi ga Optimism s 983 milijuna dolara i dYdX s 342 milijuna dolara, otkriva statistika.

Posljednjih mjeseci Arbitrum je uspio zasjeniti svoje konkurentske protokole. Jedan od najznačajnijih razvoja bilo je dugo očekivano lansiranje njegovog tokena izvornog upravljanja, ARB, koji je emitiran prvim korisnicima platforme na temelju njihove aktivnosti na Arbitrumu između određenog razdoblja.

U danima koji su prethodili događaju, dnevna transakcija na Ethereum-layer 2 sustavu skaliranja skočila je iznad 2,7 milijuna.

Kako je pompa blijedjela, broj transakcija pao je blizu 724.000, ali je i dalje bio preko 124% veći od brojki zabilježenih na početku godine.

Ukupne adrese tijekom vremena na Arbitrumu premašile su sedam milijuna ovaj tjedan, dok je adresa njegovog rivala, Optimism, iznosila nešto više od tri milijuna.

Arbitrum je nedavno prestao slati transakcije na mainnet na otprilike dva sata zbog softverske pogreške koja je utjecala na sekvencer optimističnog skupnog skupa. Čelnici zajednice zaklade rekli su da je softverski bug “stvorio stres na mreži uzrokovan velikim zaostatkom transakcija koje nisu bile objavljene u lancu.”

Izvor: Cryptopotato

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik