Analitičari upozoravaju na potencijalnu korekciju Cardana

Share

U subotnje poslijepodne, Cardano (ADA) trguje blizu 0,60 dolara, bilježeći skroman rast od oko 1,3% u posljednjih 24 sata. Unatoč ovom porastu, postoje zabrinutosti među analitičarima da bi kriptovaluta mogla suočiti s daljnjim padom, pogotovo s obzirom na opću korekciju na tržištu kriptovaluta.

Kriptoanalitičar Ali istaknuo je prodajni signal detektiran putem TD Sekvencijalnog indikatora na Cardanovom 3-dnevnom grafikonu. Ovaj indikator, često korišten od strane tehničkih analitičara, pomaže trgovcima u identificiranju potencijalnih točaka preokreta u tržišnom trendu imovine. Takvi signali često potiču trgovce da razmotre kupovne ili prodajne pozicije, očekujući ili rastući ili padajući cjenovni trend.

Ali je naglasio da je Cardanov cjenovni trend u prošlosti doživio korekcije nakon sličnih prodajnih signala od TD Sekvencijalnog indikatora. U izjavi podijeljenoj 23. veljače, Ali je izjavio: “TD Sekvencijalni indikator pokazuje prodajni signal na 3-dnevnom grafikonu #Cardano. Važno je napomenuti da su posljednje dvije situacije kada je ovaj indikator signalizirao padajuće cijene, $ADA doživio korekciju cijena!”

Cardano je nedavno dosegnuo visoke razine od 0,63 dolara 20. veljače, ali se suočava s mogućnošću pada na razine potpore oko 0,50 dolara ako bikovi ne uspiju zadržati cijene iznad 0,57 dolara. Analitičari sugeriraju da bi sljedeće glavno područje podrške moglo nastati oko 0,45 dolara.

S druge strane, ako se prodajni signal poništi, kupci bi mogli ciljati intratjedne visine. Potencijalne razine otpora iznad 0,60 dolara uključuju visoke vrijednosti sredinom prosinca od 0,66 dolara. Proboj iznad ove razine mogao bi otvoriti put da ADA pristupi psihološki značajnoj oznaci od 1 dolara.

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik