Alternativna teorija: Vrhunac ciklusa Bitcoina u svibnju 2025.

Share

Novi pristup koji se razlikuje od tradicionalne teorije ciklusa prepolovljavanja Bitcoina, tvrdi da postoji mogućnost da se ciklusi kretanja cijene Bitcoina pomiču unaprijed za šest mjeseci. Prema ovoj alternativnoj teoriji, vrhunac ciklusa mogao bi se dogoditi oko svibnja 2025. godine, što je ranije od očekivanog vrhunca prema konvencionalnoj teoriji.

Dok cijena Bitcoina nastavlja približavati se godišnjim maksimumima, sve više sudionika na tržištu postaje uvjereno da se ovaj put događa nešto drugačije. Tradicionalna teorija ciklusa prepolovljavanja Bitcoina sugerira da će vrhunac ciklusa biti krajem 2025. Međutim, sada se postavlja pitanje: što bi moglo dovesti do toga da alternativna teorija postane dominantna?

Ključna točka koja bi mogla promijeniti paradigmu su nove najviše vrijednosti koje bi se mogle pojaviti ranije nego što se prvotno očekivalo. Prema alternativnoj teoriji, nakon svibnja 2024. godine mogli bismo svjedočiti novim rekordima u vrijednosti Bitcoina, umjesto u studenom iste godine, kako je predviđeno tradicionalnom teorijom.

Ako se ova alternativna teorija pokaže točnom, to bi značilo monumentalnu promjenu za Bitcoin, možda čak i prekid čvrstih ciklusa kretanja cijene koji su pratili ovu kriptovalutu od njezinog osnutka.

No, dok ne vidimo stvarne pokazatelje da cijena Bitcoina zapravo krene tim putem, ostaje i dalje otvoreno pitanje. Međutim, ako se to dogodi, investitori i trgovci će morati biti spremni prilagoditi svoje strategije u skladu s novim trendovima na tržištu.

Kripto Dnevnik
Kripto Dnevnikhttp://kriptodnevnik.com
Vaš dnevnik u svijet kriptovaluta.

Najnovije vijesti

Edukacija uz Kripto Dnevnik